Magazin online naturist.

P: L-V 09:00-17:00

Livrare si plata

Impachetare produs:
160g

Ceai Ficat fericit si bila harnica I, 160 g, Aroma Plant

PRET:

18,50 lei

Categorie:
Descriere
Mod de utilizare
Ingrediente
Te-ar putea interesa
Intreaba Farmacistul

Proprietăţi:

-Hepatoprotector, tonic hepatic

Contribuie la:
1.Susţinerea funcţiilor hepatice
2.Protejarea celulelor hepatice
3.Stimularea secreţiei şi eliminarea normală a bilei

Recomandări:

- Fiere Leneşă, strangulată
-Regenerarea ficatului
-Scăderea timolului
-Stări de vomă
-Viruşi hepatici
-Regenerarea pancreasului exocrin
-Hepatite acute şi cronice
-Dischinezii biliare
-Congestie şi insuficienţă hepatică
-Litiază biliară
-Gură amară
-Balonări abdominale
-Steatoză hepatica

Contraindicații:
Nu este indicat persoanelor cu  hipersensibilitate la componentele produsului.
Nu se recomană femeilor însărcinate sau care alăptează.

Avertizări:
A nu se depăşi doza zilnică recomandată (DZR).
A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată sau echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.
A se păstra la temperatura camerei în loc uscat şi ferit de razele directe ale soarelui.
Nu conţine coloranţi, aditivi sau arome.

Se administrează o cană cu 250 ml infuzie pe stomacul gol, cu jumătate de oră înaintea meselor principale.
Părți aeriene ale plantelor –  turiţă mare  (Agrimonia eupatoria) - 14.16%; pedicuţă (Lycopodium clavatum L.) -  12.24%; sunătoare (Hypericum perforatum L.) 9.96%; gălbenele (Calendula officinalis) 9.2%; echinaceea (Echinacea purpurea) 7.3%; anghinare (Cynara scolzmus L.) 6.31%; ghinţură (Genţiana arvense L.) 6.1%; coada şoricelului  (Achillea millefolium L.) 5.2%;  coada calului (Equisetum arvense L.) 4.98%; salvie (Salvia officinalis) 4.5%; gura leului (Nathirrhinum) 3.66%; barba popii (Filipendula  ulmaria) 3.46%;  țintaură  (Centaurium umbellatum gilib) 3.02%; lânariţă (Linaria vulgaris) 2.98%; rostopască (Chelidonium majus L.) 2.2%; gălbinele (Lysimachia vulgaris) 1.99%; luminioară - rădăcină (Verbascum phlomoides) 1.68%; coada racului (Potentilla anserina) 1.14%; Mod de preparare: Se prepară o infuzie, dintr-o lingură plină  cu plante adăugată în 250 ml apă clocotită. Când apa dă în clocot se adaugă plantele, se opreşte din fiert, apoi se lasă la răcit timp de 20 minute la temperatura camerei, după care se strecoară. Astfel ceaiul este gata.
© Copyright 2022 - Andiramar Medical S.R.L. Toate drepturile rezervate. Powered by webinspire.ro
Pagină actualizată la data de 14:39 | 19.09.2024
phone-handsetmenuchevron-down
×